,

RYTONPOWER BK600 Portable Power Station | 600W 600Wh/1200W 1200Wh

  • LiFePO4, 3500+ Cycles to 80% Capacity
  • Pure Sine Wave Output;
  • Movable Power Station;
  • Mobile phone wireless charging;
  • 5 Ways to Recharge (AC/Solar/Car/Generator/AC+Solar);
  • USB: QC3.0/ 2 TYPE-C: 2,AC: 3-hole socket 3;
  • Optical charging MPPT interface: 18V5A 1;
  • Easy to Carry/ Fast Charging/ Safe & Reliable/ Cost-effective

Stay Charged, Anywhere, Anytime 600W/1200W Power Station for A Sustainable Lifestyle

With innovatively advanced technology and a big battery up to 1200Wh, BKSeries portable power station will be your emergency supply necessities for daily outings, outdoor camping, barbecues, on the road, or during a power outage.

Small but in Charge

It is small and light, allowing you to move it easily. And comes with a handle to make it more portable.
Convenient storage allows you to store him at any time without worrying about it occupying your place.

Ultra-durable & Safe Power For Everyday Needs

The BKSeries is compact enough, but you can still use it to handle your daily needs. From small blenders, coffee machines, mini rice cookers to small refrigerators, BKSeries can meet your power needs. It all thanks to our pure sine wave inverter, and an impressive 1200Wh battery capacity.

Safe, Smart, And Continuously Evolving

For battery pack, we use LiFePO4 type, which is the safer and more stable.
You can use our products with confidence without worrying that they will spontaneously ignite with no reason.
The battery capacity remains above 80% after 3,000 charge cycles, and the BKSeries can work for at least 10 years if you use it less than three times a week.

Multiple Ways to Recharge

There are a variety of charging methods for BKSeries portable power station.

  • The first charging method is to use the wall electricity to charge the unit. When you need it urgently, you can choose this scheme first.
  • The second is that you can choose to power it with solar energy via solar panel, which will undoubtedly save the family a considerable amount of electricity bills every month.
  • The third is that you can choose a car charger to power him. The first choice for travel, self-driving tour, road and car life.
  • The fourth charging method can use wall electricity and solar energy to quickly charge the BKSeries at the same time.

BK series products support mobile phone wireless charging function
And 5W led lighting
More convenient for people’s daily use

Multiple Ways to Your CUNSTOMIZATION

We accept your customization of BKSeries portable power station.
On our mold, you can DIY your ideas.
You can DIY for them:

  • Fast charge Anderson interface
  • Different type of DC outputs.
  • Diversified power sockets
  • and many more…

Or you can provide your preferred appearance and function, we can also customize it for you.

solar power station system -Tech Specs

Q1: What are the powers for heavy-duty power stations?

Answer: Ryton heavy-duty power station currently has two models, BR3000 and BR5000. These two models are relatively heavy and suitable for long-term use at home. Of course, you can take it outdoors. You could use solar panels to charge the power station, greatly saving household electricity costs.

Q2:What kind of battery does the RYTON portable power station use?

Answer: Safer and more stable lithium iron phosphate (LiFePO4) batteries are used.

Q3:Can I use a third-party solar panel to charge the BR5000?

Answer: Yes, if the solar panels' specs fall in: 1) Total Voltage: ≤72VDC 2) Total Power: 5500 W Max. 3) Include Anderson plug. 4) A MPPT controller is necessary.

Q4:Is the BR5000 portable power station waterproof?

Answer: No, and please do not place in humid places for long-time.

Q5:Can the BR5000 Portable Power Station be charged in multiple ways at the same time?

Answer: Yes, it can be charged with solar energy and main-grid electricity at the same time.

Q6:How long will the BR5000 portable power Station keep my equipment running?

Answer: You can roughly calculate the supply time: You need to do some search or check the rated power of your device; it should not be exceeding our rated power limits. Supply time (hour) = Our power station capacity (Wh)* 0.85 / Operating power of your device (W) This is the theoretical value calculated. Actual working time may depend on how you use the device, please inquiry seller for details.

Q7:Can the BR5000 portable power station be connected to an additional battery?

Answer: No. If the battery inside your power station is faulty or even dead, please refer to your seller for more information.

Q8:Can I use the car port to charge the BR5000 portable power station

Answer: Yes, but it is recommended to use as little as possible to avoid vehicle battery aging.

Q9:How long does it take to fully charge the BR5000 portable power station using the AC adapter?

Answer: Using the standard AC adapter, it takes about 6 hours to fully charge. If you need a faster charging method, please contact our team to customize it for you.

Q10:How long is the service life of the BR5000 portable power battery?

Answer: Under normal use, the battery of the BR5000 can support up to 3,000 100% charge-discharge cycles

Q11:How to store and maintain the BR5000 portable power station?

Answer: Please use and store the device according to the following environment temperatures: 1)、Normal use and storage: -4 to 113°F (-20 to 45°C) 2)、Optimal use and storage: 68 to 77°F (20 to 25°C) Cold weather use Cold temperatures (below freezing) can affect the unit's battery capacity due to chemical characteristics of the battery. Keep the power station within the environment temperature range, 68 to 113°F (20 to 45°C) to prolong battery life. Discharge BR5000 to 30%, then charge to 85% every 3 month. This can help prolong the battery life and ensure your BR5000 is ready to recharge the gears at all times. Without any external sources for power supply during storage, BR5000 has a shelf life of over a year.

Q12:Can the BR5000 portable power station charge Tesla?

Answer: Yes, using the household charging gun for EV to connect our 16A AC plug for charging the Tesla. After charging, your Tesla can run for extra 30 kilometers.

Q13:Can the BR5000 portable power station be charged and discharged at the same time?

Answer: Sure. However, in order to better protect the cycle life of the battery, it is not recommended to charge and discharge the battery at the same time.

Scroll to Top
Scroll to Top